Nakon razvoda braka, Angelina Jolie i Brad Pitt morali su riješiti jednu vrlo važnu stvar, a riječ je o skrbništvu nad djecom. Jedan od najpopularnijih bivših parova na svijetu je za vrijeme braka svoju obitelj proširio s čak šestero djece - Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh te blizancima Vivienne i Knoxom. Iako je Angelina ustrajala u tome da Brad ne sudjeluje u odgoju djece sada kada su se razišli, strani mediji prenose kako je ishod ipak drugačiji.

Tako će Brad moći podjednako provoditi vrijeme s mališanima te biti uključen u njihove živote jednako koliko i Angelina.'Brad i Angelina sporazumno su dogovorili i druge uvjete razvoda. Sve će se finalizirati kroz nekoliko tjedana. To je veliki zaokret, s obzirom na to da je glumica bila poprilično oštra u pravnoj bitci i nije htjela da Brad sudjeluje u odgoju djece', otkrio je izvor blizak paru za The Sun i dodao  kako su oboje zaključili da je zbog zajedničke djece važno održati barem 'pristojan' odnos. 

'Ključna stvar je da se slažu s dijeljenjem skrbništva. Šuškalo se kako će se razvod poništiti, ali to nije ni blizu istini', objašnjava izvor. Osim što je muku mučio s tim da mu bivša supruga ne otme očinsku ulogu, Brad već više od godinu dana pohađa terapije svakog tjedna kako bi se oporavio od mučnog razvoda.