Angelina Jolie i Brad Pitt trenutno su u procesu najveće brakorazvodne parnice u Hollywoodu i bore se za skrbništvo nad djecom. 

Proces još nije ni blizu završetka, a najveći problem upravo je podjela skrbništva nad njihovo šestero djece koje bi glumica potencijalno mogla izgubiti. Sud u Los Angelesu uvjetovao je glumici da ako želi zadržati skrbništvo, mora Bradu dati više vremena s djecom, ali psiholog mora biti prisutan tijekom cijelog njihovog susreta. Također, Jolie je obavezna dati sve brojeve mobitela djece Bradu, a najstariji Maddox će moći birati s kim želi biti jer je navršio 16 godina. 

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh i blizanci Vivienne i Knox žive s Angelinom, a Brad je zasad dobio pravo na posjet u Londonu na svega nekoliko dana u lipnju i srpnju. Na striktno određene datume, od 27.lipnja do 1.srpnja glumac će imati pravo provesti s njima do maksimalno 10 sati na dan, a u srpnju od 8 do 14 sati na dan. 

Budući da Angelina želi dobiti potpuno skrbništvo, ne odvaja se od djece i vodi ih na sva svoja putovanja. Čak se nije odazvala na veliko kraljevsko vjenčanje jer pozivnica nije uračunavala djecu, već samo nju. Ranije je svog uskoro bivšeg supruga optužila za zlostavljanje najstarijeg sina Maddoxa, ali optužbe su (srećom za Brada) odbačene.