U domu glumice i humanitarke, Angeline Jolie (43) nešto se čudno događa. Naime, nakon što su ju fotografi uhvatili kako s djecom po gradu obavlja svakodnevne poslove za koje je inače bila zadužena njezina posluga, Angelina je ponovno šokirala neuobičajenim prizorom. Slavna mama je fotografirana kako odvodi kći Vivienne na sat karatea. Nešto što su do sada obavljale mnogobrojne dadilje u obitelji Jolie, sada je na sebe preuzela proslavljena glumica. 

U ležernom izdanju, trapericama, predimenzioniranom maslinastim kaputom i kosom pokupljenom u punđu, Angelina je izgledala baš poput svake druge zaposlene mame. Još nije poznato što se događa u domu Jolie te je li glumica odlučila dati otkaz svom osoblju ili je posrijedi nešto drugo, no svakako nismo naviknuli na ovakva Angelinina izdanja. 

Podsjetimo, glumica ima šestero djece od kojih je troje posvojila, a troje dobila u braku sa sada već bivšim suprugom, glumcem Bradom Pittom. Nedavno se pisalo i o novoj ljubavi u glumičinom životu, pa se tako šuškalo kako glumica s kolegom  Jaredom  Letom njeguje nešto prisniji odnos, no službene potvrde još uvijek nije bilo.