Anita Dujić uskoro bi trebala postati majka, a s prvom trudnoćom nosi se kao prava profesionalka. Kako je prije nekoliko mjeseci preselila u London zbog posla i oca svoga djeteta, glumca Duncana Broadfoota, manekenki i dekoraterki seta letovi avionom postali su sasvim uobičajena i česta stvar za nju. Ipak, trudnoća može zakomplicirati višesatno bivanje u zraku, a Anita je za Story.hr podijelila svoje iskustvo i savjete za sve trudnice koje se spremaju na daleki put.

'Često putujem avionom pa sam usavršila sve tehnike kako put učiniti ugodnijim', potvrdila je Anita i otkrila bez čega nipošto ne ulazi u zrakoplov. 'Ne putujem bez slušalica/svoje muzike, knjige i/ili časopisa, kreme za lice/ruke, mini paste za zube te pokrivala za oči', nabrojala je buduća majka koja trenutno boravi u Hrvatskog, gdje će i donijeti svoje prvo dijete na svijet.

No, ženi u drugom stanju ne može biti baš potpuno ugodno provesti nekoliko sati nad zemljom pa nam je priznala što joj je najteži dio vožnje. 'Najgori dio mi je slijetanje i uzlijetanje, to mi stvara stres i svaki put jedva čekam da završi', rekla je i dala važan savjet svim trudnicama koje planiraju put zrakoplovom: 'Ako letite avionom, a trudni ste kao npr.ja, obavezno to dajte do znanja zračnom osoblju, tražite jastuk i dekicu i probajte se namjestiti u najbolju moguću poziciju. Isto tako preporučila bih i da tražite sjedalo do prolaza zbog učestalih odlazaka na wc.'