Story radio
Početna Celebrity 4422 prikaza 12. lipnja 2019.

Anita Dujić: 'Lily je početak i kraj svega'

Marko Grubišić.

Dekoraterka seta i bivši model samo za Story prvi put predstavlja šestomjesečnu kćerkicu i otkriva koliko joj je majčinstvo promijenilo život

Još nije navršila ni pola godine, a Lily Broadfoot, kći Anite Dujić, jednog od naših najuspješnijih modela, odradila je prvo profesionalno snimanje pred našim fotoaparatom. I odlično se snašla, u toj ulozi, što i ne čudi s obzirom na gene koje nosi. 

Story: Nakon gotovo šest mjeseci roditeljstva možete li otkriti što biste voljeli da su vam rekli o majčinstvu, a nisu?

U ovih šest mjeseci naučila sam da te nitko ne može pripremiti na majčinstvo. To je jedinstveno iskustvo puno odricanja, neprospavanih noći, brige, ali istodobno silne, izvanserijske ljubavi prema tom malom biću koje je potpuno ovisno o vama. Tek kada sam se našla u ovoj ulozi, shvatila sam što zapravo znači biti majka. Koliko god zna biti teško, ne bih se mijenjala ni za što na svijetu. Više ne mogu zamisliti svoj život bez Lily. Ona je početak i kraj svega. 

Cijeli intervju s Anitom Dujić pročitajte i pogledajte ekskluzivne fotografije u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od utorka, 12. lipnja 2019. godine.

 

 

 

 

Komentari