Simpatična brineta Anita Dujić na domaćoj je sceni već ostvarila poprilične uspjehe, a sada je odlučila da je vrijeme za novo životno poglavlje. Naime, manekenka i dekoraterka seta odlučila je otići iz Hrvatske i preseliti u London. 'Razlog mog odlaska je taj da sam dobila fantastčnu ponudu za rad na filmu koju bi bilo suludo odbiti, projekt traje do devet mjeseci, a onda ćemo vidjeti', rekla je Anita za Story.hr, a javnost je o tome obavijestila selfijem iz aviona koji je podijelila na Instagramu.

'Adio Zagreb, falit ćeš, no vrijeme je za nove radne i životne izazove', napisala je. Svojim poznatim prijateljicama poput Jelene Glišić, Tatjane Jurić, Nataše Janjić, Lejle Filipović i Ane Majhenić već sada nedostaje, a sve one zaželjele su joj samo najbolje želje za novi početak i sretan put do odabrane destinacije. Tek što je stigla u novi dom, Anita je već obavijestila pratitelje kako je stigla sretno i da već uživa. 'Miriše na dom',  dodala je ispod fotografije.
Dodatni faktor za Anitin odlazak svakako je veza sa škotskim menadžerom Duncanom Broadfootom. Par se ljetos upoznao na Visu gdje su zajedno prisustvovali snimanju filma. Iako odlazi k njemu, to ne mora biti njezina konačna odluka. 'Jako lijepa koincidencija je da mi dečko zivi u Londonu, što olakšava štošta. Nekako se sve poklopilo baš onako kako treba pa se trudim uživati u svakom trenutku. Voljela bih se iza toga vratiti u Hrvatsku jer me, osim obitelji i prijatelja, veže i posao vezan uz Juno', ispričala je.
Autor: A.S. Foto: Instagram