Početna Celebrity 374 prikaza 12. siječnja 2018.

ANITA DUJIĆ NAPUŠTA HRVATSKU: 'Nekako se sve poklopilo baš onako kako treba'

22802238_126549888105900_2586453318813351936_n(1)

Simpatična brineta Anita Dujić na domaćoj je sceni već ostvarila poprilične uspjehe, a sada je odlučila da je vrijeme za novo životno poglavlje. Naime, manekenka i dekoraterka seta odlučila je otići iz Hrvatske i preseliti u London. 'Razlog mog odlaska je taj da sam dobila fantastčnu ponudu za rad na filmu koju bi bilo suludo odbiti, projekt traje do devet mjeseci, a onda ćemo vidjeti', rekla je Anita za Story.hr, a javnost je o tome obavijestila selfijem iz aviona koji je podijelila na Instagramu.

Objavu dijeli Anita Dujic (@ani.ta.ta)

'Adio Zagreb, falit ćeš, no vrijeme je za nove radne i životne izazove', napisala je. Svojim poznatim prijateljicama poput Jelene Glišić, Tatjane Jurić, Nataše Janjić, Lejle Filipović i Ane Majhenić već sada nedostaje, a sve one zaželjele su joj samo najbolje želje za novi početak i sretan put do odabrane destinacije. Tek što je stigla u novi dom, Anita je već obavijestila pratitelje kako je stigla sretno i da već uživa. 'Miriše na dom',  dodala je ispod fotografije.

Objavu dijeli Anita Dujic (@ani.ta.ta)

Dodatni faktor za Anitin odlazak svakako je veza sa škotskim menadžerom Duncanom Broadfootom. Par se ljetos upoznao na Visu gdje su zajedno prisustvovali snimanju filma. Iako odlazi k njemu, to ne mora biti njezina konačna odluka. 'Jako lijepa koincidencija je da mi dečko zivi u Londonu, što olakšava štošta. Nekako se sve poklopilo baš onako kako treba pa se trudim uživati u svakom trenutku. Voljela bih se iza toga vratiti u Hrvatsku jer me, osim obitelji i prijatelja, veže i posao vezan uz Juno', ispričala je.

Objavu dijeli Anita Dujic (@ani.ta.ta)

Autor: A.S. Foto: Instagram    

Komentari