Dekoraterka seta i dizajnerica nakita, 34-godišnja Anita Dujić, sredinom siječnja je dobila novu ulogu u životu, onu majčinsku. Naime, ona i njezin partner, škotski location manager Duncan Broadfoot, postali su ponosni roditelji djevojčice Lily. Koliko uživa u majčinstvu dizajnerica ne skriva pa tako često na svojim društvenim mrežama dijeli trenutke iz života s malenom Lily i Duncanom. S obzirom na to kako će ovaj Uskrs prvi proslaviti kao majka, Story.hr ju je kontaktirao kako bi saznali kako će provesti blagdanski vikend.

'Bit ću ga u najužem krugu obitelji, kao i svake godine, na moru. Cijeli ovaj tjedan smo Lily i ja kod bake i djeda u Trogiru i baš uživamo. Vrijeme je savršeno za šetnje uz more kao i za uživanje na balkonu', veselo nam priča te dodaje koliko je majčinstvo i obitelj ispunjavaju.

'Zaista uživamo u svakom danu, u svakom trenutku s malenom. Majčinstvo je nešto najljepše na svijetu. Inače se za blagdane svi volimo okupiti i to je ono što ću joj svakako prenijeti kao tradiciju. Da je obitelj najbitnija i da se uvijek treba naći vremena za zajedničke trenutke', kaže. 

S obzirom na to da je Anita prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila kako je Duncan na Karibima i snima najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, otkriva nam kako im neizmjerno nedostaje i jedva čekaju da im se vrati nazad.