Ovogodišnjeg Römerquelle Story Hall of Fame, najveći i najiščekivaniji celebrity događaj u Hrvatskoj, održat će se 22. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti. Najsvečanijim crvenim tepihom u Hrvatskoj prošetat će se mnogobrojni domaći celebrity, a ovaj događaj neće propustiti ni dekoraterka seta i dizajnerica nakita, 34-godišnja Anita Dujić.

Lijepa novopečena mama, jako se raduje dolasku na Römerquelle Story Hall of Fame jer je to događaj koji nipošto ne propušta. 'Bila sam više puta na Story partyju i svaki put je bila odlična zabava. To je definitvno jedan od najboljih partyja u gradu', rekla je Anita za Story.hr i otkrila nam tko je zadužen za to da se na crvenom tepihu pojavi u besprijekornom izdanju.

'Ove godine nosim custom made haljinu brenda LaJupe, a make up i frizuru će raditi moj Ivica Palinić', ispričala nam je ne skrivajući uzbuđenje.

Osim dodjela nagrada i crvenih kipića, koje radi akademski kipar Ivan Fijolić, za kategorije zvijezda godine, najbolja pjevačica, najbolji pjevač, novo lice, najbolja glumica, najbolji glumac, najbolji TV show, TV serija, najbolje TV lice, najbolji film, najbolja kazališna predstava, najbolji celebrity modni dizajner, najbolji editorijal, najbolji celebrity par, najbolja naslovnica, nagrada za životno djelo, novost ove godine je i nagrada projekta koji je pokrenuo magazin Story.

#samechances #storyhalloffame #pureelegance #storyhr #redcarpetparty #nostorynoglory