Dekoraterka seta i dizajnerica nakita, 34-godišnja Anita Dujić prije mjesec dana dobila je novu ulogu u životu, onu majčinsku. 

Anita je na svijet donijela kćerkicu Lily, koju je dobila s partnerom, škotskim location managerom Duncanom Broadfootom. Koliko uživa u majčinstvu dizajnerica ne skriva, pa tako često na svojim društvenim mrežama dijeli trenutke iz života s malenom Lily i Duncanom. Ovaj put, Anita je podijelila kompilaciju fotografija svoje djevojčice kako spava s ručicom preko glave. 'Bez fotografija molim', napisala je 34-godišnjakinja u opisu, a na račun preslatke kćerkice dobila je pregršt komplimenata.

Osim što su svi primijetili koliko je malena predivna, vidljivo je i da je Anita svoj smisao za modu prenijela na djevojčicu. Uskladila je tako neutralne tonove bodyja sa sjedalicom u kojoj je Lily zaspala, a već joj je osigurala i dva dvodjelna kupaća kostima s uzorcima za ljeto.



Podsjećamo, 34-godišnjakinja je nedavno u intervjuu za Story otkrila detalje novog života koji vodi otkako je na svijet stigla malena. 'Lily i ja smo dobro, napredujemo iz dana u dan i uživamo zajedno u svakom trenutku. Ona je divna beba, pravi zen. Život utroje je zaista blagoslov i najveća sreća', prokomentirala je Trogiranka koja se pri odabiru imena za kćer vodila time da dobro zvuči na oba jezika.