Anita Dujić, 34-godišnja dekoraterka seta i bivši model, trenutno uživa na Jadranu, na odmoru s obitelji, sa suprugom Duncanom Broadfootom, škotskim location managerom, i petipolmjesečnom kćerkicom Lily. Za Story.hr otkrila je kako malena Lily podnosi putovanja, koliko je zahtjevna, ali i kako je prošlo prvo kupanje.

'Lily je beba za poželjeti. Uglavnom cijeli put prespava, a kad je budna promatra svijet oko sebe. Jako je slatka i nasmijana stalno', rekla je Anita. Svoju sreću i oduševljenje djevojčicom nikako ne može prikriti. Kao i većini roditelja, njoj je upravo njena kći najbolja: 'Imam puno prijateljica s djecom i dva mala nećaka i mogu reći, u strahu da se ne zacopram, da je Lily najnezahtjevnija beba ikad. Dobro spava, rijetko kad plače, stalno se smije i jako je znatiželjna. Imali smo zaista sreće s njom, u svakom pogledu'.

Na sreću ponosnih roditelja, i prvi susret s morem je prošao dobro. 'S obzirom da se inače ne voli kupati, bilo me strah kako će proći prvo kupanje. Čekala sam da Duncan dođe iz Italije, gdje snima film, na vikend pa da to 'odradimo' skupa i prošlo je odlično. Bila je začuđena što se to događa oko nje, ali nimalo uplašena, dapače. Jako voli more.'

Iako je ljetovanje s bebom nešto zahtjevnije, ova 34-godišnjakinja uživa u svakom dijelu majčinstva. 'Puno toga se promijenilo. Sad se doslovno svaki korak mora unaprijed planirati, sve se vrti oko malene, to je beba od pet i pol mjeseci, koja iako jako dobra, zahtijeva pažnju cijeli dan. Ovo je potpuno druga dimenzija života, najljepša moguća svakako', zaključila je Anita.