Dekoraterka seta i dizajnerica nakita, 34-godišnja Anita Dujić, prije samo dva tjedna na svijet je donijela kćerkicu Lily, koju je dobila s partnerom, škotskim location managerom Duncanom Broadfootom. Čini se kako je nakon porođaja dizajnerica ostala aktivna te se brzo vraća u formu, pa je tom prilikom na Instagramu podijelila fotografiju kojom se pohvalila do sad postignutom linijom.

Anita pozira ispred ogledala s podignutom majicom, pa se može primijetiti kako joj je trudnički trbuh skoro pa nestao. 'Dva tjedna nakon porođaja', stoji podno fotografije.


Podsjećamo,Trogiranka je napustila svoju londonsku adresu u prosincu, te se vratila u domovinu jer joj je od početka plan bio roditi u dobro poznatome okruženju. Za njom je potom stigao i Duncan kojeg je upoznala sredinom 2017. godine na setu filma ‘Mamma Mia!’, te sada oboje uživaju u čarima roditeljstva.

'Lily i ja smo dobro, napredujemo iz dana u dan i uživamo zajedno u svakom trenutku. Ona je divna beba, pravi zen. Život utroje je zaista blagoslov i najveća sreća', Anita je nedavno otkrila za Story.