Dekoraterka seta i dizajnerica nakita, 34-godišnja Anita Dujić, sredinom siječnja je dobila novu ulogu u životu, onu majčinsku. Ona i njezin partner, škotski location manager Duncan Broadfoot, postali su ponosni roditelji djevojčice Lily. No, da to nije jedina promjena u njezinom životu otkrila je putem svog Instagram profila. Naime, zgodna 34-godišnjakinja se pohvalila kako je obojila kosu u ružičasto te timenajavila da je gotov njezin porodiljni dopust te se vraća u nove poslovne obaveze, a za Story.hr je ispričala zašto se odlučila na ovakvu promjenu.

'Do promjene je došlo zbog potrebe snimanja moje nove kampanje za brend nakita Juno', kaže nam te je dodala kako zapravo postoji određeni razlog zašto je odabrala baš ovu boju. 'Jednostavno mi je bilo palo na pamet da zašto ne bih bila ružičasta? Vrlo brzo sam se odlučila za ovu promjenu', ističe te otkriva što je njezin partner rekao na promjenu izgleda. 'Duncan je zaista oduševljen. Rekao mi je da sam to nova ja', kaže nam kroz smijeh.

Inače Anitu svi pamte kao brinetu te smo je onda morali pitati je li do sada drastično mijenjala boju kose ili joj je ovo prva velika promjena. 'Nekad davno sam bila bakrena, ali to je bio kratki izlet. Oduvijek sam brineta i držim se toga, eventualno nekoliko nijansi tamnije ili svjetlije', priča nam te ističe koliko je ovo zapravo veliki preokret za nju. 'Ovo je baš velika promjena za mene, ali zabavno je ponekad malo eksperimentirati', govori uzbuđeno.