Dekoraterka seta i dizajnerica nakita, 34-godišnja Anita Dujić, prije dva tjedna je rodila kći Lily koju je dobila s partnerom, filmskim djelatnikom Duncanom Broadfootom. Paru je ovo prvo dijete i svoju sreću ne skrivaju, a sada je Anita napokon odlučila pokazati i lice svoje djevojčice. 'Totalno zaluđena', napisala je raznježeno kraj fotografije na svom Instagram profilu. 

'Porođaj je bio školski i sve je prošlo odlično, prirodnim putem, bez ikakvih komplikacija. Htjela bih zahvaliti divnim djelatnicima u Petrovoj bolnici što su mi najvažnije trenutke u životu učinili više nego ugodnim', rekla je Anita nedavno za Story.

'Lily i ja smo dobro, napredujemo iz dana u dan i uživamo zajedno u svakom trenutku. Ona je divna beba, pravi zen. Život utroje je zaista blagoslov i najveća sreća', otkrila je 34-godišnja Trogiranka koja se pri odabiru imena za kćer vodila time da dobro zvuči na oba jezika. 

Plan joj je otpočetka bio roditi u Hrvatskoj jer je, kako je svojedobno istaknula, lakše kada je okruženje dobro poznato. Stoga, u prosincu se vratila u domovinu, a za njom je stigao i Duncan kojeg je upoznala sredinom 2017. godine na setu filma ‘Mamma Mia!’ na otoku Visu.