Dekoraterka seta, bivša manekenka i influencerica Anita Dujić danas u prijepodnevnim satima rodila je djevojčicu kojoj je dala ime Lily Broadfoot. Sretnu vijest podijelila je sa svojim pratiteljima, obožavateljima i prijateljima na društvenim mrežama koji su joj oduševljeno čestitali. 

S obzirom na poteškoće u trudnoći, Anita je pred kraj morala mirovati i nije se smjela previše kretati. 'Ove sezone bila sam prisiljena preskočiti dosta lijepih događanja i slavlja jer trenutno moram mirovati' požalila nam se svojevremeno. Velika želja Aniti je bila roditi u Hrvatskoj, pa tako posljednjih nekoliko mjeseci nije putovala, već je njen dragi, Duncan Broadfoot nedavno stigao u Hrvatsku kako bi zadnje dane trudnoće proveo uz svoju odabranicu. 'Duncan je nedavno stigao u Zagreb pa me pazi i mazi na sve moguće načine, tako da je sada sve daleko ljepše i lakše. Više od ičega se veselim našem zajedničkom vremenu' otkrila je nedavno za Story.hr.

Iako je velika obožavateljica putovanjea, ove godine Anita ih je stavila na čekanje zbog malene Lily. 'Inače već tradicionalno nakon Nove godine idem u toplije krajeve na odmor, no ovaj put je sve stavljeno na čekanje zbog dolaska bebe, tako da ćemo uživati u zagrebačkoj zimskoj čaroliji, toplini našeg doma i novim izazovima koji nas čekaju' rekla je prije nekoliko tjedana.