Anita Dujić, 34-godišnja dekoraterka seta i bivši model, pohvalila se na svom Instagram profilu kako je sa šestomjesečnom kćerkicom Lily otputovala na odmor u Italiju, a samo za tu priliku, malena se po prvi put vozila avionom. Kako je prošao let od Splita do Italije, Anita je odlučila podijeliti s mnogobrojnim obožavateljima na Instagramu.

'Pozdrav novom tjednu! Jučer je Lily prvi put letjela avionom, a osim što je prespavala cijeli put, spasila su nas i kolica koja smo ponijeli u avion', napisala je 34-godišnja mama ponosno ističući kako nije imala problema s kćerkicom na njezinom prvom letu. Anita se također pohvalila zadivljujućim fotografijama iz Matere, grada na jugu Italije, gdje ljetuje s malenom, a komplimenata na račun zavidnog izgleda nije nedostajalo.

Podsjećamo, dekoraterka seta i partner Duncan Broadfoot, postali su ponosni roditelji malene Lily sredinom siječnja ove godine, a iako je tek nedavno navršila pola godine, malena je već prava zvijezda maminog Instagrama. Anita često ističe koliko joj je majčinstvo promijenilo život, a da u potpunosti uživa u najljepšoj ulozi potvrdila je i nedavno samo za Story.hr kada je otkrila kako izgledaju putovanja s malenom. 'Lily je beba za poželjeti. Uglavnom cijeli put prespava, a kad je budna promatra svijet oko sebe. Jako je slatka i nasmijana stalno', ispričala je tada Anita.