Anita Dujić, dekoraterka seta, bivša manekenka i influencerica prije tri dana u prijepodnevnim satima rodila je djevojčicu kojoj je dala ime Lily Broadfoot. Sretnu vijest tada je podijelila sa svojim pratiteljima, obožavateljima i prijateljima na društvenim mrežama koji su joj oduševljeno čestitali, a sada ih je razveselila viješću da su ona i kćerkica stigle kući.

'Dolazak kući', napisala je kratko pored fotografije svoje kćerkice koja mirno spava u nosiljci pokrivena bijelom dekicom. Za svoju je objavu dobila mnoge pohvale, a među prvima su reagirale domaće glumice Ana Herceg i Bojana Gregorić Vejzović. 'Jeeej', napisala je Ana koja je i sama nedavno postala majka, a Bojana joj je poručila kako sada počinje najljepša avantura njezinog života.

S obzirom na poteškoće u trudnoći, Anita je pred kraj morala mirovati i nije se smjela previše kretati. 'Ove sezone bila sam prisiljena preskočiti dosta lijepih događanja i slavlja jer trenutno moram mirovati' požalila nam se svojevremeno. Velika želja Aniti je bila roditi u Hrvatskoj, pa tako posljednjih nekoliko mjeseci nije putovala, već je njen dragi, Duncan Broadfoot nedavno stigao u Hrvatsku kako bi zadnje dane trudnoće proveo uz svoju odabranicu. 'Duncan je nedavno stigao u Zagreb pa me pazi i mazi na sve moguće načine, tako da je sada sve daleko ljepše i lakše. Više od ičega se veselim našem zajedničkom vremenu' otkrila je nedavno za Story.hr.