Anita Dujić nedavno je napustila Hrvatsku i odselila u London kako bi radila na novom filmskom projektu i provela što više vremena uz svog dečka, Duncana Broadfoota. Da njihova ljubav cvjeta dokazuje i činjenica da lijepa Anita i Duncan čekaju svoje prvo dijete, što je suptilno objavila na društvenim mrežama u obliku hashtaga 'nas troje', koji je napisala uz fotografiju na kojoj pozira s dečkom. Sretnu vijest o trudnoći, Anita je i potvrdila samo za Story.hr.

'Istina je u 13. sam tjednu trudnoće. Sve je u redu, napokon prolaze mučnine. Neizmjerno smo sretni i uzbuđeni', rekla nam je simpatična brineta ne skrivajući oduševljenje.

Još početkom godine, nakon što se preselila u London, Anita je upoznala i roditelje svojeg dečka. 'Na prvu smo si sjeli, kako se kaže, što ne čudi jer su dragi, srdačni i duhoviti ljudi. Škoti generalno imaju izražen smisao za suptilni humor, pa se svi skupa puno smijemo i veselimo', objasnila je.

Dizajnerica Anita Dujić i njezin dečko Duncan upoznali su se prošlo ljeto na Visu, gdje su radili na filmu ‘Mamma Mia 2’. Ona je bila scenografkinja i dekoraterka seta, a on zadužen za lokaciju snimanja i sve u vezi s tim.