Dekoraterka seta i bivša manekenka u slatkom je iščekivanju svog prvog djeteta koje će dobiti s location managerom Duncanom Broadfootom, a dok je u procesu čuvanja trudnoće, ne može iskoristiti ni sve čari ovog predblagdanskog razdoblja. 

Iako je velika obožavateljica Božića, Anita nam je otkrila kako je ove godine ipak morala preskočiti određena zbivanja zbog visokog stupnja trudnoće u kojem se nalazi. 'Jako volim prosinac i taj neki posebni, čarobni ugođaj oko Božića, no ove sezone bila sam prisiljena preskočiti dosta lijepih događanja i slavlja jer trenutno moram mirovati' požalila nam se.

Ipak, nije sve tako crno jer je napokon stiglo vrijeme kada je njen drugi Duncan stigao u Hrvatsku kako bi proveo blagdane s Anitom i njenom obitelji. 'Duncan je nedavno stigao u Zagreb pa me pazi i mazi na sve moguće načine, tako da je sada sve daleko ljepše i lakše. Više od ičega se veselim našem zajedničkom Božiću koji ćemo provesti s mojom obitelji na moru, ukoliko mi doktorica odobri da smijem putovati' ispričala je Anita.  

Putovanja su lijepoj bivšoj manekenki inače jedna od najvećih strasti, no zbog dolaska bebe sredinom siječnja i ona su stavljena na pauzu. 'Inače već tradicionalno nakon Nove godine idem u toplije krajeve na odmor, no ovaj put je sve stavljeno na čekanje zbog dolaska bebe, tako da ćemo uživati u zagrebačkoj zimskoj čaroliji, toplini našeg doma i novim izazovima koji nas čekaju' otkrila je. 

Iako se relativno nedavno preselila u London gdje živi i njen dečko, Anita se trenutno nalazi u Hrvatskoj jer upravo ovdje planira i roditi.