Iako je Anita Dujić rodila svoju prvu kćerkicu Lily tek prije nešto više od mjesec dana, manekenka i dekoraterka setova povratila je svoju zavodljivu liniju s kojom se pohvalila na društvenim mrežama.

Tako je na Instagramu objavila crno-bijeli videozapis na kojem nosi čipkastu bijelu haljinu pripijenu uz tijelo i rezanu u struku, čime je svoj tanašni struk maksimalno dovela do izražaja. 

'Natrag u igri, barem na jedan dan', napisala je 34-godišnjakinja u opisu objave, na što je jedan od njezinih pratitelja prokomentirao:  'Dobro, jesi li ti uopće rodila?' 

Samo za Story.hr Anita je otkrila i kako joj je to pošlo za rukom. 'Nisam ciljano radila na tome. Nisam vježbala niti pazila na nekakav poseban režim prehrane. Zaslužna je dobra genetika i dojenje koje uzima puno energije i kalorija', rekla je. 'Tek namjeravam lagano početi vježbati pilates i jogu, i tako se pripremiti za ljeto', dodala je i otkrila kako je dojam vitkog struka na haljini pojačala i volanima koji se nalaze na strateškim mjestima.  

Podsjećamo, samo dva tjedna nakon što je donijela Lily na svijet, Anita je na Instagramu pokazala kako izgleda njen trbuh. Lily je dobila iz ljubavi sa škotskim menadžerom i glumcem Duncanom Broadfootom kojeg je upoznala 2017. na Visu. Zbog njega se nakratko preselila u London, no nakon što je ostala trudna ponovno se vratila u Hrvatsku.

Anita je nedavno u intervjuu za Story otkrila detalje novog života koji vodi otkako je na svijet stigla malena. 'Lily i ja smo dobro, napredujemo iz dana u dan i uživamo zajedno u svakom trenutku. Ona je divna beba, pravi zen. Život utroje je zaista blagoslov i najveća sreća', prokomentirala je Trogiranka koja se pri odabiru imena za kćer vodila time da dobro zvuči na oba jezika.