Modna dizajnerica i dekoraterka seta Anita Dujić ušla je u peti mjesec trudnoće, a iako je u početku imala problema s mučninama, to je razdoblje ostavila iza sebe i sada punim plućima uživa u blaženom stanju.

Lijepa Anita trenutno se nalazi u Hrvatskoj jer je nakon osam intenzivnih mjeseci rada na filmu u Londonu odlučila doći na odmor u svoj rodni kraj. 'Koliko god mi je bilo lijepo i pozitivno u svakom smislu, jako mi je nedostajala obitelj, prijatelji i moj način života koji imam u Hrvatskoj, a na kraju i odmor kojem sam se toliko veselila' ispričala je Anita za Story.hr. Nedavno je tako modna dizajnerica otkrila za Story i da želi roditi u Hrvatskoj gdje je zadovoljna medicinskom uslugom, a ne u Londonu koji joj je drugi dom. 'Smatram da je kod nas medicinska usluga poprilično dobra. Barem što se osoblja tiče, a biti okružena poznatom okolinom i dragim ljudima ono je što je definitivno prevagnulo u mojoj odluci' otkrila je.

S obzirom na porođaj koji će obaviti u Hrvatskoj, logičan slijed događaja je i selidba koja samo što se nije dogodila, a iako barem prvih nekoliko mjeseci planira sigurno živjeti u Lijepoj Našoj, njen dragi Duncan ne bude trajno preselio kod nas. S obzirom na posao kojim se bave, Anita je ispričala kako će njihov život izgledati: 'Duncan će kada završi film na kojem trenutno radi na Bliskom istoku preseliti u Zagreb na par mjeseci i uzeti stanku od filmova kako bi bio s nama. Nakon toga će svakog vikenda dolaziti. Za sada nam je plan imati dvije baze London – Zagreb.'

Inače, Duncan je škotski filmski djelatnik zbog čega često putuje, a upoznali su se na snimanju filma 'Mamma Mia 2' u Hrvatskoj. 'S našim poslovima teško je bazirati se samo na jednom mjestu, no oboje smo navikli na ovakav tempo života i za sada nam paše. Prilagođavati ćemo se jedno drugom maksimalno. Ono što sigurno znamo je da ćemo planirati sve na način da smo što više zajedno' govori Anita.

Otkrila je tako Anita i da će njen odabranik, bez kojeg ne može zamisliti ovo najvažnije životno poglavlje koje je u tijeku, biti prisutan uz nju baš u svakom trenutku: 'Duncan će svakako prisustvovati porođaju, oboje jedva čekamo bebicu.'

Dok još nisu bili sigurni u spol djeteta, modna je dizajnerica rekla za Story kako joj je najvažnije da njihova beba bude zdrava, ali da ipak može birati, priželjkuje djevojčicu. Danas, kada se na redovnom ultrazvuku pokazao spol, Anita može početi planirati uređenje sobice i odjevne kombinacije za bebu. 'Spol znamo, ali voljeli bismo to sačuvati za sebe' rekla je s blistavim osmijehom na licu.