Simpatična voditeljica i majka dvojice dječaka, Anja Alavanja Romac, ovog tjedna obilježava rođendan mlađeg sina Ivora. On, naime, puni četiri godine. Tim povodom ova je 36-godišnjakinja za Story.hr ispričala sve o načinu na koji obitelj planira obilježiti ovu prigodu.

Objašnjava da će, poput gotovo svakog roditelja male djece, morati organizirati dvije proslave; jednu za društvo iz igraonice, a drugu obiteljskog tipa. Ova pažljiva majka objašnjava kako je dječak trenutno u fazi vlakova 'Tomica i prijatelji', i nastavlja da se pomučila kako bi malenome pronašla idealan poklon, jer, naime u Hrvatskoj više ne postoji vrsta ovog vlakića koju Ivor nema. 'Zaista je bio izazov naći jos neki kojeg Ivor nema. Pa onda mama naručuje iz Kine i presreće poštare po kvartu, ispitujući je li stigao paket', priča voditeljica kroz smijeh.

Ivor ima sedmogodišnjeg brata Jakova, a koliko su bliski pokazuje i činjenica što je Jakov danas odlučio ne odgovarati na provokacije mlađeg brata uz riječi: 'Danas ti je rođendan, pa ti neću ništa napraviti'. Mama Anja tvrdi kako u obitelji s dvojicom malenih dječaka nema trenutka tišine. 'Uglavnom je veselo i glasno, slično kao u drugim obiteljima s muškom djecom. Čas se tuku, čas se grle', dodala je.

Anja je dječake dobila u braku s Željkom Romcem, agronomom i magistrom ekonomije, s kojim se tajno vjenčala 2011. godine na Mauricijusu.