Simpatična Anja i njezin suprug Željko roditelji su dvoje sinova, Jakova i Ivora, a cijela obitelj obožava putovanja, pa slobodno vrijeme često koriste za bijeg iz užurbane svakodnevice. Tako se sada Anja pohvalila najnovijim putovanjem te je objavila simpatičnu fotografiju na Instagram profilu na kojoj pozira uz šarene razglednice u prekrasnom Portugalu, kamo je otputovala sa suprugom i sinovima te sestrom Inom i njezinim suprugom.

'Stvarno još postoje ljudi koji šalju razglednice. Recimo, moja sestra, ali ona je dobra duša. U svakom slučaju, lijepo ih je dobiti. Netko je mislio na tebe, kupio ih, ispisao, kupio markicu, i još našao poštansku kutiju. P.S. Ovdje je jako toplo, i kupamo se', napisala je Anja uz fotografiju i razveselila brojne istomišljenike koji su je pohvalili u komentarima.

Svojevremeno je Anja otkrila kako je ona najveća 'istraživačica' u obitelji, te da bi mjesto boravka rado mijenjala svaki tjedan. Očito su taj duh za avanturizmom naslijedili i njeni sinovi jer baš poput svoje mame uživaju u putovanjima. Plavokosa Zagrepčanka nerijetko ističe da joj, kad je najumornija, djeca izbrišu umor s lica, a majčinstvo doživljava kao najdivniji doživotni angažman.