Zimske radosti, adrenalin i sportovi nisu strani 36-godišnjoj voditeljici Anji Alavanji Romac i njezinoj obitelji. Iako se već vratila sa putovanja, puna je riječi hvale za svoj izlet na popularno austrijsko skijalište Nassfeld.

'Bilo nam je prekrasno, ovo je bila prva godina da suprug i ja zajedno skijamo jer su sada klinci dovoljno veliki', otkrila je Anja za Story.hr. Ivor od tri i pol godine je krenuo u skijaški vrtić, a Jakov od šest bio je u skijaškoj školi, pa su svako prijepodne bili zauzeti, dok je njihova mama sa suprugom Željkom i prijateljima uživala u slobodnom vremenu.   

'Prošle sam godine imala baš tešku ozljedu, ali nisam dala da me to spriječi u uživanju u najdražem sportu', ispričala je voditeljica na spomen njene teže ozlijede koljena prošle godine. Kada su u pitanju ozljede njenih mezimaca, Anja nije zabrinuta jer, kako kaže, najsigurniji su u školi i vrtiću. Više ju je brinulo nešto drugo. 'Nisam bila zabrinuta zbog ozljeda, već više da ne bi nakon prvog dana Ivor plakao da ne želi više u skijaški vrtić', podijelila je. Maleni je na majku pokupio ljubav prema skijanju, gondolama i žičarama pa ipak nije bilo suza.

I dok su Ivor i Jakov od najranije dobi počeli skijati kao pravi mali profesionalci, Anja je prvi put na skije stala u ranim devedesetima, oko desete godine, a tek posljednjih nekoliko godina više se posvetila omiljenom zimskom sportu. 'Zadnjih smo se sedam godina suprug i ja više posvetili skijanju i baš uživamo', objasnila je. 

Podsjetimo, naša je lijepa voditeljica od 2011. godine u braku sa 15 godina starijim Željkom Romcem, magistrom ekonomije i vlasnikom tvrtke za uvoz u poljoprivredi. Željko je, osim već navedenog i gitarist u bendu Massima Savića.