- Ne volim se osvrtati. Sad je sve u najboljem redu - otkriva Ankica koja sada na život gleda iz druge, mnogo pozitivnije perspektive.
- Bolest me promijenila. Promijenili su se zapravo prioriteti u životu. Počela sam se veseliti sitnicama. Ima toliko malih stvari u životu za koje se prije podrazumijevalo da se moraju napraviti i da postoje, a danas im se jako veselim - objašnjava glumica kojoj je na putu ozdravljenja mnogo pomogao prijatelj i iscjelitelj Zoran Bračika.

- Zahvaljujući njegovoj energiji i terapijama na koje i danas idem, cijelo sam vrijeme između kemoterapija uspijevala odigrati svoje stare predstave - rekla je Ankica koja se na trenutak prisjetila i srednje škole, kada je imala samo 16 godina. 

- Sada kad se vratim u te godine, baš nekako mogu reći da sam bila dosadna. Sa 16 počela sam peći kolače zato što sam ih voljela jesti, a mama za to nije imala vremena. Bila sam dobar učenik, nisam bila buntovna srednjoškolka i još mi se nisu počeli sviđati dečki, ali sam iznimno voljela druženja s prijateljima. Veselili su me izlasci s društvom nakon škole - prepričava rođena Hercegovka te dodaje kako je njezina sestra oduvijek bila zaljubljivije prirode od nje.

- Prve mladenačke ljubavi doživljavala sam preko sestrinih veza. Sjedile bismo u parku i ona bi mi ispovijedala svoje ljubavne jade, a ja sam samo slušala i upijala - prisjeća se Ankica koja redovito čita Story, a pamti i trenutke kada je omiljeni časopis tek počeo izlaziti. 

- Već je tada Story mnogo obećavao i nudio je nešto potpuno novo. Odmah mi se svidio taj novi pristup. Oduvijek se pazilo na izgled, na naslovnice... Nama glumcima bilo je to odlično jer nas je na osnovi intervjua i priča publika mogla bolje upoznati - rekla je.


- Kod mene se podrazumijeva da se svaki tjedan prolista novi broj Storyja. Volim pročitati dobar intervju, vidjeti što ima novo u modnom svijetu. Zaista se volim opuštati uz stranice Storyja kojemu želim još mnogo naslovnica - dodala je glumica koja se nakon nedavne premijere predstave ‘Proces’ nada novim projektima, a posebno bi je veselilo ponovno snimanje televizijskih serija ili filmova. 

Frizura: Frizerski salon Renata