Za bivšu skijašicu Janicu Kostelić godina nije mogla početi bolje nego što je. Naime, upravo 01. siječnja na svijet je donijela svog prvog sina, malenog Oskara, a kako je rodila carskim rezom, morala se opravljati u Petrovoj bolnici u Zagrebu kako bi sigurno stigla kući. Danas je konačno došao i taj dan.

'Janica je izašla s Oskarom iz bolnice, dobro su', rekao je njezin otac Ante Kostelić za 24sata. Također, dodao je koliko je veselje u dom unijela prinova te kako je Janica željela izbjeći radoznale fotografije koji su ju planirali čekati ispred bolnice. 'Svako zdravo i novo dijete je veselje. Ako život ima nekakav smisao, glavni smisao mu daju djeca. Iz prvog braka imam dva unuka. Oni žive u Engleskoj i često dolaze ovdje. Ivica ima dva sina, a Janica je sada rodila Oskara. Dobro je. U najranije sate je pobjegla iz bolnice kako ju nitko ne bi 'uhvatio', istaknuo je 80-godišnjak.

I sama Janica uzbuđena je zbog novog životnog poglavlja, a to je nedavno potvrdila za Story: 'Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru ' kratko nam je nedavnorekla Janica, koja se i dalje drži odluke da privatan život ne želi dijeliti s javnosti pa će svu svoju sreću zadržati isključivo u krugu obitelji i prijatelja.'