Ante Rebić, jedan od naših najuspješnijih nogometnih reprezentativaca, počeo je plijeniti pažnju ženske publike prošle godine tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a iako ga se povezivalo s mnogim ljepoticama, nogometaševo srce je još uvijek slobodno. 

No, zadnja nagađanja bosanskih i srpskih medija su da Ante ljubi srpsku manekenku, 28-godišnju Sofiju Milošević koja je bila u vezi s brojnim balkanskim sportašima. Osim srpskog tenisača Viktora Troickog s kojim je prekinula vezu na daljinu, manekenka je ljubila i Filipa Živojinovića, vaterpolista Vanju Udovičića, nogometaša Adama Ljajića, a prema posljednjim pisanjima portala expresstabloid.ba, sada je bacila oko na Antu Rebića. 

S domaćim nogometašem navodno se upoznala u beogradskom hotelu gdje je pokušala privući njegovu pozornost. Iako joj je naposljetku dao svoj broj mobitela, zbog komentara njegovih kolega nije želio inicirati dublji odnos s manekenkom. 

No, s druge strane, nedavno je Sofija u intervjuu za Blic otkrila kako nema dečka i da je već neko vrijeme sama, te time opovrgnula glasine o novoj ljubavnoj vezi. 'Evo, već sam sedam mjeseci sama, tako da, treba mi ljubavi. Taj muškarac mora biti dobra osoba, to uvijek prvo kažem jer ne volim neiskrenost i čim vidim da mi netko nešto petlja, to je ogroman minus kod mene. Dakle, netko tko je pažljiv, dobar i tko je spreman pružiti mi puno ljubavi, baš mi treba', rekla je.