Nakon brojnih nagađanja o novoj ljubavi na javnoj sceni, onoj između domaćeg nogometnog reprezentativca Ante Rebića i atraktivne srpske manekenke, Sofije Milošević, čini se da je zgodni dvojac ipak odlučio dokazati da je riječ samo o tračevima, a ne o dubokim osjećajima. 

Naime, nakon što su se mediji raspisali o tome koga nogometaš ljubi, brzo su se 'otpratili' s društvenih mreža i time opovrgnuli glasine o ljubavnoj vezi. 

Podsjetimo, s domaćim nogometašem navodno se upoznala u beogradskom hotelu gdje je pokušala privući njegovu pozornost. Iako joj je naposljetku dao svoj broj mobitela, zbog komentara njegovih kolega nije želio inicirati dublji odnos s manekenkom. Također, nedavno je Sofija u intervjuu za Blic otkrila kako nema dečka i da je već neko vrijeme sama, te time opovrgnula glasine o novoj ljubavnoj vezi. 'Evo, već sam sedam mjeseci sama, tako da, treba mi ljubavi. Taj muškarac mora biti dobra osoba, to uvijek prvo kažem jer ne volim neiskrenost i čim vidim da mi netko nešto petlja, to je ogroman minus kod mene. Dakle, netko tko je pažljiv, dobar i tko je spreman pružiti mi puno ljubavi, baš mi treba', rekla je.