Jesi li se nakon angažmana kreativne producentice u emisiji 'Život na vagi' poželjela TV ekrana ? I jesam i nisam. Jako mi se sviđa nova otvorena opcija u životu, novi izazov. Uživala sam na setu kao producent, a opet, kad uđem u studio i kažem 'Dobra večer, dobrodošli u glazbeni show Zvijezde' kao da sam došla kući. Glazbeni show bih zauvijek mogla raditi. Malo zezanja sa žirijem, kandidati i njihova očekivanja, ostvarivanje snova. Ma predivno! Kako je biti kreativna producentica, što si točno radila, kako je izgledao tvoj posao? Radila sam cijeli proces castinga, na što sam jako ponosna jer imamo fenomenalne kandidate. Na setu su moja zaduženja bila briga o velikim i malim izazovima, što je bilo zbilja zanimljivo kao i vaganja te eliminacije. Slično kao live emisija, možda mi se zato to toliko i svidjelo. Znaš što moraš dobiti, ispratiti priču, ali gledaš napeto što se događa i moraš biti spreman reagirati u trenutku. Naravno, nisam sama odradila cijeli projekt, svi su zaslužni za uspjeh, od najmanjeg kotačića do moje Marijane Batinić. Cijela ekipa je sa srcem radila, zaljubili smo se u kandidate, a nemalo puta se i iza kamera zaplakalo. Što se produciranja tiče, nisam bila sama. Tu je i iskusna RTL-ova producentica Danijela Habek. Na kraju svega sam jako ponosna na 'Život na vagi'.  Dali smo sve od sebe da napravimo odličan posao s postojećim formatom koji nije dozvoljeno previše mijenjati, i da kandidatima damo maksimalnu podršku. Na kraju je ipak sve na njima. Vidjet ćete u finalu.
Antonija Blaće: 'Bilo bi lijepo da smo Hrvoje i ja više zajedno'
Story 
Je li bio veći izazov od vođenja TV emisija? Drugačije je, a opet slično. Te situacije reagiranja u sekundi su mi, vjerojatno zbog live emisija postale prirodno okruženje. Do sada sam ih već toliko doradila, trebalo bi zbrojiti sve te minute. Koncentracija mora biti na maksimumu jer nikad ne znaš sto se nepredviđeno može dogoditi. Ne lovi me baš panika, što se pokazalo dosta poželjnim. To je neki zajednički nazivnik s vođenjem. Trenutno snimaš Zvijezde u Beogradu? Jesi li se privremeno preselila u Srbiju ili živiš na relaciji Zagreb-Beograd? Ne, ne, putujem na snimanja. Opet sam u onoj fazi 'jesam pošla il sam došla'. Kako ti izgledaju dani, tjedni? Koliko vremena provodiš na snimanju? Snimam toliko da osim hotela i studija nisam nigdje bila. Niti kavu nisam stigla popiti.
Antonija Blaće: 'Bilo bi lijepo da smo Hrvoje i ja više zajedno'
Story 
Dakle, ne stigneš ni uživati u beogradskim izlascima? Ne. Nisam stigla vidjeti skoro nikoga od mojih prijatelja. Ni Marijanu Mičić, ni Andriju Miloševića, a da mi se Milan Kalinić sam nije pojavio u studiju, ne bih ni njega uspjela vidjeti. U novi projekt ulaziš s novom frizurom.  Kaže se kako su promjene frizure vezane i uz neke želje za životnim promjenama. Je li i u tvom slučaju tako? Nije, kod mene je to vezano uz Darka Kostića, mog prijatelja i stilistu iz Beograda s kojim radim na svakom projektu. Ako Darko kaže smeđe -  onda je smeđe. Niti ne pitam zašto i kako. Pa kosa raste, a boja ima. Zašto ne malo promjene? Nije čak boja bila toliko važna, šiške su se ispostavile temom broj jedan. Pati li tvoj bračni život zbog odlaska u Beograd ili je takva vrsta razdvojenosti čak dobra za vezu? Ne pati. Mi smo naviknuti na putovnicu u torbi. Bilo bi lijepo da smo više skupa, ali sada je tako. Kakvi su vam planovi za ljeto, gdje ćete otputovati? Kada smo Hrvoje i ja shvatili da nam je većina putovanja vezana uz posao, odlučili smo da to moramo promijeniti. Baš 'kuhamo' neko putovanje, ali ne smijem ništa reći da se ne ureknem. Poslat ćemo razglednicu! U lipnju ćete proslaviti drugu godišnjicu braka. Kako obilježavate svoj dan? Ne znamo još, tek nam je drugi put (smijeh). Bit će neko naše veselje sigurno. Bilo bi super da napokon napravimo slike s vjenčanja (smijeh). Uživaš li u braku? Kakav je Hrvoje suprug? Uživam u svemu, no još mi je nekad malo čudno reci 'moj suprug'. Kao, pa to je moj Hrvoje, kako suprug? Ali kako vrijeme prolazi, u to suprug polako staje sve vise uspomena i to više nije samo riječ, moj čovjek.
Antonija Blaće: 'Bilo bi lijepo da smo Hrvoje i ja više zajedno'
Story 
  Autor: Željka Stanković Foto: Story arhiva, Instagram