Omiljena voditeljica Antonija Blaće danas je proslavila 39. rođendan. Unatoč tome što je na pragu četrdesete, voditeljici bi malo tko pripisao te godine jer izgleda bolje nego ikada. Iako je danas njezin veliki dan, posvetila ga je nekom drugom. 'Ulovili ste me upravo na putu prema prijatelju, idemo na njegovu rođendansku zabavu. Rođeni samo na isti datum, ali je njegov 40. pa smo njegovoj zabavi dali prednost', otkrila je za Story.hr Antonija koja je rođendan provela radno, no to ju ne priječi od vesele proslave.

'Tek je 39. Nisam ni krenula. Planiram organizirati idući tjedan neki mali tulum pa ću vam tad reći kako je bilo. Ali zato četrdeseti mora biti mala svadba jer obožavam slavlja i zabave', priznala je uvijek nasmiješena voditeljica, a jedan od razloga za osmijeh je i njezin suprug Hrvoje s kojim je u braku od 2015. godine.

Svoj mladolik izgled Antonija može svakako pripisati i svom pozitivnom i vedrom duhu zbog čega je prvenstveno i pridobila simpatije gledatelja. Simpatičnu Tonku pamtimo još iz prvog Hrvatskog Big Brothera, a iako nije pobjedila, osvojila je srca publike. Također je jedna od najpoznatijih RTL-ovih voditeljica i trenutno radi na projektu 'Život je na vagi'. Upravo je to bio njezin prvi projekt u kojem se ona našla iza kamere te se okušala u ulozi kreativnog producenta. Blaće je počela voditi 2005. godine te, punih trinaest godina nakon, i dalje vlada televizijskim ekranom.