U lipnju će proslaviti četvrtu godišnjicu braka, a prije su dugo bili u skladnoj vezi. Televizijska voditeljica i producentica Antonija Blaće i njezin suprug, vaterpolist Hrvoje Brlečić, simpatičan su par kojem uz očitu uzajamnu ljubav ne nedostaje ni smisla za humor. Otkrili su nam obilježavaju li Dan zaljubljenih, zapravo slave li ga uopće, što najviše vole jedno kod drugog i vjeruju li u srodne duše.

Story: Slavite li Valentinovo?

Antonija: Zapravo baš i ne. Nije neki princip, nego nekako ga uvijek preskočimo. Nenamjerno.
Hrvoje: Ne, ne! Ja slavim, ali u sebi.

Story: Što ste najromantičnije napravili jedno za drugog?

Antonija: Na ovo bi pitanje on morao odgovoriti za mene, a ja za njega. Jedna od najslađih stvari bila mi je organizacija zabave iznenađenja za moj rođendan koji sam kao odlučila da neću slaviti. Doveo mi je i prijateljice i sestru iz Šibenika. Gotovo sam se onesvijestila.
Hrvoje: Ista stvar, priredila mi je zabavu iznenađenja za 35. rođendan. I još puno sitnica.

Story: Što je za vas definicija partnerske ljubavi?

Antonija: Kako su zapravo teška ta ljubavna pitanja. Ne znam. Rekla bih želja da ‘mi’ opstane, humor i poštovanje.
Hrvoje: Sve potpisujem. Nisam lud da proturječim u novinama. Šalim se, ona je moj najbolji prijatelj. Tu sve počinje i završava.

Story: Dugo ste zajedno i godinama u braku. Što se kod vas promijenilo otkako ste uplovili u bračnu luku?

Antonija: Doslovno ništa, meni je samo slađe kad kažem moj suprug, nego moj dečko. Gotovo od samog početka živimo zajedno pa nema nekih velikih promjena.
Hrvoje: Istina, od početka smo kao stari bračni par, ali moram priznati, sam potpis i vjenčanje ipak donose neku novu dimenziju. Jako sam ponosan na nas.

Story: Koje sitnice i geste volite jedno kod drugog?

Antonija: Buđenje i Hrvojev humor od rane zore nešto su najbolje na svijetu. Rijetko kada se dogodi da počnem dan loše volje. Jedino što zbog naših jutarnjih rituala, dok se izljubimo i nasmijemo, obično kasnim.
Hrvoje: Evo, opet je sve rekla. Što ja radim u ovom intervjuu?

Story: Postoje li neke osobine koje vas na prvu izluđuju, a opet vašem partneru daju takav šarm da bez toga to ne bi bio ista osoba?

Antonija: One koje me izluđuju jednostavno me izluđuju, ne znam kako bi postale šarmantne. Važno je valjda samo da me ne izluđuju previše. Ne znam, sve mi je to više smiješno nego što me izluđuje.
Hrvoje: Ne, moja žena je savršena!
Antonija: Evo, kako da me izluđuje kad uvijek kaže pravu stvar.

Story: Što mislite, što je najvažnije u partnerskom odnosu kako bi uvijek bilo leptirića?

Antonija: Da se uvijek veselite jedno drugome, da ste najbolji prijatelji, da ti je s njim zabavnije nego s ikim drugim.
Hrvoje: Sve to i ja ću se vratiti na ono s početka - najbolji prijatelji.

Story: Vjerujete li u sintagmu ‘srodne duše’?

Antonija i Hrvoje: Da!