Voditeljica Antonija Blaće osim po odličnom smislu za humor i neodoljivom osmijehu poznata je i po svom ležernom stilu koji njeguje uz odlične statement komade.

Pred malim ekranima gledamo ju obično u upečatljivim stylinzima modnih stilista, ali privatno ipak preferira nešto suptilniji modni izričaj. Za Story.hr otkrila je kako se priprema za jesenske dane i na što će ići ove sezone. 'Evo spremam se već neko vrijeme u obnovu garderobe jer zaista nisam ništa dugo kupila. Iako još uvijek nisam napravila konkretan plan što ću si priuštiti jer se tek vraćam u normalan život, bacila sam oko na nekoliko komada koje želim. Smeđi teddy kaputić i jedan klasični statement kaput u nekoliko boja i uzoraka' otkrila je voditeljica.

Iako inače ne prati slijepo trendove, Antonija ima jako dobar nos za njih pa je čak i nekoliko sezona prije nego što je sada na velika vrata opet stigao životinjski uzorak nosila isti. 'Pronašla sam nedavno baš svoju staru fotografiju na kojoj nosim kaputić životinjskog uzorka koji je sada opet in i jednu na kojoj imam salonke životinjskog uzorka.' rekla je i našalila se 'Ja čekam modu da dođe u moj ormar, a ne obratno.'

Budući da sve više možemo vidjeti kako se djeca i mame ili parovi modno usklađuju, upitali smo Antoniju je li ona ikada imala poriv da se uskladi sa svojim suprugom. 'Nikada nisam baš imala fokus na tome, u principu sam sretna ako izađemo iz kuće na vrijeme kada negdje idemo' otkrila je.