Voditeljica i producentica, 39-godišnja Antonija Blaće, na svom Instagram profilu je objavila fotografiju koja je raznježila njene mnogobrojne obožavatelje. 'Riječi nisu potrebne', napisala je kraj fotografije koja otkriva malenu pseću njuškicu u automobilu. Naime, lijepa Antonija je sa suprugom, Hrvojem Brlečićem, prije četiri godine udomila psa Čarlija koji je odmah postao njihov mezimac. 

Inače ga uvijek nasmijana voditeljica često vodi sa sobom u šetnje u grad, kao i na razna događanja, stoga ne čudi kako svoju veliku četveronožnu ljubav redovito objavljuje i na svojim društvenim mrežama. 

'Udomljavanjem smo dobili toliko puno, čak i više nego smo se nadali. Svakome tko razmišlja o psu, neka ga udomi i pruži dom', rekla je svojedobno za Story.hr te dodala kako čovjek često misli da se pas ne može prilagoditi njegovom načinu života, ali to ne mora biti tako. 'On s nama ide svugdje, od prvog dana je naučen na vožnju autom', kaže i objašnjava kako ljudi često ni ne znaju da mogu psa povesti na posao.

'Čujem da sve više poslodavaca tolerira pse u uredima i na radnim mjestima. Ponekad je potrebno samo pitati i vjerujem da bi se omogućio dolazak psa koji ne bi smetao radnoj atmosferi', zaključila je.