Da se Antonija Blaće na veliko priprema za Božić, vidimo na njenim društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu je objavila fotografiju ispečenih kolača. 'Moji prvi raspuknutići! P. S. inače sam teški antitalent za kolače, ali uspjeli smo!' napisala je šaljivo voditeljica uz komentar.

Ovaj vikend je za mnoge prošao u pripremama za božićno slavlje, a na to nisu ostali imuni ni naši poznati. Tako se 39-godišnja Antonija pohvalila kako je prvi put u životu napravila jednu od božićnih slastica, kolač raspuknutiće. Ponosno se s njima pohvalila te poručila brojni fanovima i prijateljima da ako je ona uspjela, da mogu svi.

Iako su joj raspuknutići uspjeli, Antonija ne skriva da se nađe tu i pokoji neuspjeli kolač. 'Bila sam nešto zeznula, ili šećer nisam stavila, ili tako nešto. Antitalent, kažem ti' odgovorila je na pitanje je li bio još neki kolač prije ovog uspješno napravljenog.

Svoje oduševljenje nisu skrivali na pratitelji koji su je zasuli brojnim komentarima. 'Super izgledaju', 'Vjerujemo da će brzo nestati, odlično izgledaju', samo su neki od komentara, a javili su se i oni kojima je ovaj Božić priprava kolača bila premijerna, i vrlo uspješna.