Domaća televizijska voditeljica i producentica na RTL Televiziji, 39-godišnja Antonija Blaće, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je oduševila njezine mnogobrojne obožavatelje. Naime, simpatična Šibenčanka ne skriva koliko voli sunce i lijepo vrijeme, ali isto tako ne dopušta ni da joj kiša pokvari planove što je dokazala i posljednjom objavom.

'Prezgodna sam i danas. Drugi dan za redom. Kiša će', napisala je Antonija ispod fotografije na kojoj ponosno pozira u lepršavoj traper haljinici upotpunjenoj sa svijetlim čizmama. 'Ti si uvijek lijepa i zgodna, samo nedostaje jedan mali tvoj čarobni osmijeh', jedan je od komentara oduševljenog pratitelja omiljene voditeljice.

Podsjećamo, voditeljica je posljednje četiri godine u braku s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, a par svakodnevno uveseljava i njihov četveronožni član obitelji, pas Čarli, s kojim su se nedavno preselili u novi stan. Šibenčanka koja otvoreno progovara o raznim temama, srca publike je osvojila još kao kandidatkinja prve sezone reality showa 'Big Brother', a od tada je postala jedno od omiljenih lica malih ekrana.