Domaćoj javnosti jedno od omiljenih televizijskih lica, voditeljica Antonija Blaće, nije ljubiteljica hladnih dana i zime koja samo što nije pokucala na vrata. Porijeklom Šibenčanka, velika je ljubiteljica toplog i sunčanog vremena stoga na ovim hladnijim temperaturama maštari samo o jednoj stvari.

'Ja ti godinama sanjam da preko zime odem negdje gdje je ljeto', otkrila je za Story.hr simpatična Antonija, a svoj san odlučila je i ostvariti. 'To ću probati ove godine organizirati ako budem imala dovoljno slobodnog vremena. Ako ne uspijem, onda ću i dalje nastaviti sanjati', priznala je Antonija kroz smijeh. Proživljavanje lijepih trenutaka uvijek je zabavnije u društvu, a uvijek nasmiješena 39-godišnjakinja bez razmišljanja je znala tko će joj putovanje učiniti potpuno savršenim.

'Samo suprug i ja. To je to. Što će mi itko više? Nisam baš osoba od ekipnih putovanja, najdraže mi je to raditi u paru', dodala je te tako naglasila koliko uživa u provođenju vremena sa svojom boljeom polovicom, suprugom Hrvojem Brlečićem, s kojim je u sretnom braku od 2015. godine.