Story radio
Početna Celebrity 3651 prikaza 13. ožujka 2019.

Antonija Blaće: 'Sve je spremno'

RTL.

Svi su izvan sebe od uzbuđenja

Druga sezona domaće inačice popularnog popularnog showa 'The Bachelor', počinje sa snimanjem i donosi mnogo senzacionalnih noviteta koji će gledatelje prikovati uz male ekrane, piše RTL.

 | Author: RTL RTL.

Antonija Blaće, izvršna producentica i voditeljica showa 'Gospodin Savršeni', u utorak navečer sastala se s brojnom produkcijskom ekipom kako bi pripreme priveli kraju i napokon započeli sa snimanjem.

'Snimanje počinje! Gospodin Savršeni je spreman. Pred nama je još uzbudljivija i spektakularnija sezona našeg popularnog showa 'Gospodin Savršeni'. Jedva čekamo da gledatelji, baš kao i produkcijska ekipa, prate razvoj nove ljubavne priče, koju s nestrpljenjem očekuje cijela zemlja', najavila je Antonija te dodala kako je sve spremno za veliki dan – upoznavanje neženje s djevojkama.

 | Author: RTL RTL.

Osim što će novi Gospodin Savršeni useliti u još veću i raskošniju vilu smještenu na zelenim zagrebačkim obroncima, sa sretnim odabranicama putovat će na atraktivne lokacije diljem Lijepe Naše, ali i šire. Neće manjkati luksuznih spojeva, emocija, romantike, kao ni i adrenalina, a kandidati će svoju svakodnevicu zamijeniti uzbudljivom avanturom te dokazati da su spremni učiniti gotovo sve za ljubav.

 | Author: RTL RTL.

Uz brojne novitete, pravila igre ostaju ista pa će se nove kandidatkinje trebati dobro potruditi kako bi ostavile što bolji dojam, osvojile ružu, a naposljetku i najpoželjnijeg neženju.

Tko je novi Gospodin Savršeni, koga će voditi na romantične večere i nezaboravne spojeve, doznat ćete uskoro jer RTL za gledatelje priprema pravu poslasticu!

Komentari