Show 'Gospodin Savršeni' polučio je veliki uspjeh kod domaće publike, a gledali su ga čak i oni koji to nisu htjeli priznati. O njegovoj popularnosti dovoljno govori i to da je cijela priča još uvijek aktualna i svakoga zanima što danas rade Goran i Hana te kako izgledaju žiovoti natjecateljica koje su ranije napustile show. Kako bi saznali koja je tajna uspjeha prve sezone 'Gospodina Savršenog' obratili smo se osobi koja to zna iz prve ruke - njegovoj voditeljici i kreativnoj producentici, Antoniji Blaće.

Što mislite zašto je ljudima ovaj show tako zanimljiv?

Najslađe je raditi projekte koje ljudi tvrde da ne gledaju, a imaju tisuću pitanja kad ih sretnem uživo. Ne smeta to meni ništa, više mi je simpa i zabavno. Htjeli smo napraviti projekt o kojem će se svako jutro na kavi, u uredu, u tramvaju - pričati. Mislim da smo u tome i uspjeli. 'Bachelor' je kontroverzan format gdje god dođe, ali ne zaboravite, tako smo pričali i o 'Big Brotheru' prije 15 godina, a danas svi kažu - to je bila najbolja ekipa. Cure su bile fenomenalne, vrlo iskrene i otvorene, Goran također.  A zašto je projekt privukao ljude? Prvo, dugo jednog pravog realityja nije bilo na TV-u, a drugo, može reći tko što hoće, ali priča te usisa jer ipak imaš uvid u nešto što inače sami proživljavamo bez oka kamere. Mislim da je ključno bilo što su se prepoznale emocije. I ljutnja, i ljubomora i prijateljstvo, kemija, simpatije, na kraju i ljubav.

Kako ste se snašli u ulozi kreativne producentice i je li bilo teško raditi taj posao uz posao voditeljice emisije?

Pa valjda dobro ako ste mi postavili ova pitanja. 

Već su krenule prijave za novu sezonu. Imate li već novog Gospodina Savršenog i kako ga birate? 

Jesu, prijave su krenule i za djevojke i mladiće. Tko traži ljubav i nezaboravnu avanturu - neka nam se javi. Također radimo i direktni casting pa očekujte nas poziv. A kako nađemo njega? Teško, hahahaa. Gospodin savršeni stvarno ne mora biti savršen, ali mora imati neku kvalitetu zbog koje je privlačan. Sve ono što žene kažu da vole. Ne mora biti upakiran u savršene mišiće, iako ni oni nisu na odmet. Šarm i humor mislim da su ključni.

Mislite li da će se u novu sezonu prijaviti više djevojaka s naših prostora, budući da je u ovoj sezoni bilo onih koje nisu iz Hrvatske?

Bilo je dovoljno prijavljenih i prvu sezonu, ali osobno mi se sviđa raznolikost, ne vidim zašto svi koji traže ljubav bez obzira otkuda su - ne bi dobili priliku. Prihvaćam i Mađarice ako pričaju hrvatski. 

Mislite li da se djevojke prijavljuju u emisiju kako bi zaista pronašle ljubav ili je to zbog samopromocije? 

Kako tko, bilo je tu vjerojatno raznih motiva, ali nisu bili jedini motiv. Svi uključeni su bili spremni za ljubav, kemiju, zaljubljivanje. To je najvažniji dio. Moram reći da se dosta emocija razvilo u ovoj prvoj sezoni, zato je bilo gušt gledati.

Za sve one koji se žele uključiti u sljedeću sezonu showa 'Gospodin Savršeni' i tamo možda pronaći ljubav svog života, to možete učiniti ovdje.