Antonija Mišura Sandrić, 31-godišnja domaća najpoznatija košarkašica i prema mnogima najljepša sportašica na svijetu, uskoro će postati majka svog prvog djeteta. Sretnu je vijest nedavno otkrila objavivši fotografiju na kojoj ona i 31-godišnji suprug Marko poziraju s fotografijama ultrazvuka. 'Ove godine sam potpisala najbolji i najvažniji ugovor u svojoj karijeri, hvala ti dragi Bože što si mi dao priliku da osjetim kako je to biti majka', napisala je lijepa 31-godišnja Šibenčanka i otkrila da je u 12. tjednu trudnoće. Kako podnosi trudnoću, razmišlja li o imenima i ima li posebne želje, otkrila je za Story.hr.

'Super se osjećam, baš kao i kada nisam bila trudna', priznala nam je nasmijana Antonija koja sa suprugom Markom krajem siječnja sljedeće godine očekuje prvu bebu. Otkrila nam je da, iako je u trećem mjesecu trudnoće, spol još ne zna, ali da će ga na sljedećem pregledu saznati. Sukladno tome, već neko vrijeme razmišljaju o imenima. 'Uvijek razmišljaš, ali s obzirom da još ne znamo spol, ništa nije sigurno. Ja bih jedno, on bi drugo, tako da se još uvijek raspravljamo oko toga. Slatke su to brige', rekla nam je Šibenčanka koja zasada ne primijećuje velike promjene. 'Moram priznati da nemam nikakve smetnje. Jedino što sam primijetila je da mi se više jede slano, a ne slatko, što je prije bilo obrnuto', ispričala je Antonija kojoj se u glasu osjetila sreća. 

Podsjetimo, Antonija i Marko vjenčali su se u kolovozu 2015. godine u Šibeniku. Poznaju se cijeli život, a u vezi su prije braka bili deset godina. Antonija Sandrić (djevojački Mišura) više je puta proglašena za najljepšu sportašicu na svijetu. Na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. izabrana je za najljepšu sportašicu Mediteranskih igara, a na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. poznati američki portal Bleacher Report izabrao ju je za najljepšu sportašicu Olimpijskih igara. NBA košarkaš Nate Robinson rekao je da je ona 'najljepša žena ikada koja je obukla tenisice'. Ovu je sezonu igrala za švedskog prvaka Lulea Basket no karijeru će sad na neko vrijeme zaustaviti, kako bi u potpunosti uživala u majčinstvu.