Božićni duh polako ulazi u naše domove, a da je kod nekih već u punom jeku dokazuje i bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin koja je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira ispod visećeg, ukrašenog bora. Za Story.hr otkrila je postoji li u njenoj obitelji određenih tradicija u blagdanskom razdoblju i priču oko ranijeg ukrašavanja doma te vjeruju li sin Ivano i kći Paola još uvijek u Djeda Božićnjaka. 

Na pitanje je li ovako rano ukrašavanja doma iznimka ili pravilo u njenom slučaju, Antonija je oduševljeno odgovorila kako je jedva čekala da počne vrijeme Adventa: 'Uhvatilo me ludilo mjesec dana prije Božića, i nisam se mogla suzdržati. Prije smo uvijek ukrašavali dom dan-dva prije samog Božića, no ove godine smo uveli male promjene', rekla je i dodala kako je željela eksperimentirati s uređenjem pa je odlučila postaviti viseći bor, čijim je izgledom prezadovoljna. 

Ukratko je objasnila kako njena obitelj obožava blagdane i cijeli ugođaj Božića: 'Mi još uvijek vjerujemo u Djeda Božićnjaka, zato se kod nas pokloni obavezno otvaraju na božićno jutro'. Također, ističe kako djeca obavezno pojedu čokoladice iz Adventskih kalendara isti dan kad ih dobiju. Pravi božićni ugođaj stvara se i prigodnom glazbom, a bivša voditeljica kaže kako je ona pobornik glazbenih klasika - Mariah Carey i Georgea Michaela.

Antonija nam je odala da će se s obitelji uskoro zaputiti na skijanje, a to bi trebalo biti pravo veliko iznenađenje za djecu: 'Planiramo na skijanje u Austriju, pa je i to jedan od razloga zašto je dom već ukrašen. Kasnije jednostavno ne bih stigla, a ne bih si oprostila da djeca nemaju 'pravi' Božić', rekla je i zaključila kako se neizmjerno veseli svim nadolazećim danima koje će provesti u zajedništvu sa suprugom i klincima.