Iako se najteže od svega pokrenuti, da fit tijelo i dobru liniju, osim zdrave prehrane, prijeko je potreban trening za koji trebamo izdvojiti vrijeme i u koji trebamo uložiti napor.

Upravo to radi i Antonija Blaće koja se itekako 'navukla' na treninge, pa često svoje dogodovštine iz teretane s privatnim trenerom dijeli na svojim društvenim mrežama i izvještava o svom napretku. Ipak, nije da se vrckavoj voditeljici baš sve vezano uz treninge sviđa, pa se u vezi svog problema odlučila požaliti svojim obožavateljima. ''Obožavam trenirati. Obožavam. Ali neke stvari vezane uz trening su mi stvarno 'mrak na oči'. Prvo, izađem crvena ko' paprika pa pola sata sjedim u autu da ne plašim ljude po cesti. A drugo - to prokleto pranje robe svaki dan i sušenje za novi trening. Prvo vjerojatno nikad neću riješiti, a drugo sam uspjela!', napisala je u opisu fotografije na kojoj se crveni nakon treninga. 


Nedavno je Antonija podijelila motivacijsku poruku iz vlastitog iskustva s obožavateljima, te je pokazala je i kako se osjeća nakon treninga. 'Nikad, ali nikad ne treniraj u bijelom jer se ne vidi koliko si se namučila', napisala je voditeljica uz fotografiju bijele majice i natpis 'ljeto bez parea', koji joj je očito ove godine glavna motivacija. Koliko je na kraju privatnog sata s trenerom bila umorna, pokazala je ležeći u nepomičnom stanju na podu dvorane i istaknula kako ovako izgleda 'njena realnost'.