Sve je spremno za kraljevsko krštenje malenog Archieja. Prema natpisima britanskih medija, vojvotkinja od Sussexa Meghan i princ Harry sina će krstiti 6. srpnja, točno dva mjeseca nakon njegovog rođenja. Kraljevski izvor kaže da su Meghan i Harry odlučili da će krštenje biti održano u privatnoj kapeli kraljice Elizabete u dvorcu Windsor jer žele intimno i mirno mjesto koje je od posebnog značaja za kraljicu Elizabetu II.

Tradicionalno, kraljevska krštenja uvijek su privatna, tako da će biti pozvani isključivo najbliži članovi obitelji, kumovi i prijatelji. Još uvijek nije poznato tko će Archieju biti kum, a kraljevske bebe inače ih imaju i po nekoliko. Princ George tako je imao sedam, princeza Charlotte pet, a princ Louis četiri kuma. Iako će cijela ceremonija biti održana u privatnosti palače, službene fotografije s krštenja bit će objavljene dan kasnije. 

Podsjećamo, i prije nego što se Archie rodio pojavile su se brojne glasine da bi George Clooney mogao biti kum kraljevskoj prinovi. Poznati glumac i njegova supruga Amal dugogodišnji su prijatelji Meghan i Harryja pa se iz tog razloga njega često spominjalo kao potencijalnog kuma. Međutim, tijekom gostovanja kod Jimmyja Kimmela, Clooney je odmah odbio tu mogućnost i rekao: 'To bi bila loša ideja. Ja sam otac blizanaca, a i s tim se jedva nosim. Ne bih trebao biti ničiji kum.' Time je mnoge šokirao jer je odbio ponudu koja bi sasvim sigurno svakome laskala.