Brojni domaći parovi ove godine očekuju prinovu, pa celebrity trudnice svoje profile na društvenim mrežama ispunjavaju preslatkim fotografijama zaobljenih trbuščića. 

Jedna od najiskusnijih majki među slavnim trudnicama definitivno je glumica Marijana Mikulić koja očekuje svoje treće dijete, sinčića kojem su ona i njezin suprug Josip već izabrali ime Jakov. Malenom Jakovu posebno se raduju starija braća Ivan i Andrija, a mama Marijana nedavno je za Story.hr izjavila kako ne bi imala ništa protiv da ona i suprug Josip imaju još djece. 'Zašto ne, bitno da su djeca zdrava. Na kraju krajeva, oni su jedino važno i jedino trajno što čovjek ima u životu', zaključila je simpatična glumica.

Jelena Perčin i sve uspješniji glumac Momčilo Otašević u vezi su gotovo dvije i pol godine. Premda su se upoznali prije više od pet godina na setu serije 'Zora dubrovačka', tek su se unutar zadnjih godinu dana sve češće počeli zajedno pojavljivati na društvenim događanjima. Sada 37-godišnja glumica i njezin deset godina mlađi partner očekuju i prinovu, a on je nedavno potvrdio i kako čekaju djevojčicu. Dok će simpatičnom Crnogorcu ovo biti prvo dijete, Jelena iz prošlog braka sa zagrebačkim poduzetnikom Kristijanom Babićem ima kćer Lotu, koju je rodila 2009. godine.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i njezin suprug Boris čekaj svoje drugo dijete, a nakon sina Donata, Doris će na svijet donijeti djevojčicu. Iako je trudna već šest i pol mjeseci, Doris neumorno i dalje radi i snima. 'Uživam i u drugoj trudnoći koliko sam uživala u prvoj. Ponovno osjećam to uzbuđenje i ponovno sam beskrajno zahvalna svom tijelu koje sve te promjene podnosi savršeno. Sve je isto kao i prvi put, mobilna sam, bez specijalnih želja, barem se meni tako čini. No možda bi to trebalo pitati ljude što oni misle', rekla je Doris nedavno.

Nakon što su lani u prosincu radijska voditeljica Nives Čanović i  tenisač Goran Ivanišević svoju vezu okrunili brakom, par trenutačno proživljava trenutke slatkog iščekivanja svojeg prvog djeteta. Iako o trudnoći ne voli previše govoriti za medije, Nives je lijepu vijest potvrdila fotografijom na Instagramu uz koju je napisala kako je na pola puta trudnoće. To znači da bi njezino prvo dijete na svijet bi trebalo doći krajem ljeta.

Bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj i poduzetnik Marijan Bračulj presretni su jer čekaju drugo dijete. Lijepa Zagrepčanka trenutno je u sedmom mjesecu trudnoće, a braci ili seki veseli se i njihova jednoipolgodišnja kćerkica Lena koja je prije nekoliko mjeseci 'otkrila' hodanje pa je roditelji hvataju po cijeloj kući. Antonija je priznalaq da je njihova druga beba planirana, ali da ih je trudnoća ipak iznenadila zato jer se dogodila vrlo brzo. Missica je imala velikih problema s mučninama, a najgora su joj, priznala je, bila prva tri mjeseca kada je čak završila na infuziji.

Ana Majhenić svoje je prijatelje i pratitelje na Facebooku iznenadila radosnom viješću. Domaća glumica dobit će svoje prvo dijete s novopečenim suprugom Antunom Hercegom, a tu je vijest podijelila u opisu fotografije na kojoj vježba jogu za trudnice. Talentirana 36-godišnjakinja trenutno je u četvrtom mjesecu trudnoće i jedva čeka okušati se u ulozi majke.