Osim mnogobrojnih domaćih zvijezda čije će se obitelji proširiti u sljedećih godinu dana, nove članove obitelji dobit će i neki od najpoznatijih holivudskih parova. Bilo da je riječ o prvoj trudnoći ili pak trećoj, ove su se slavne mame ponosno pohvalile trudničkim trbuščićima i najavile dolazak prinova u obitelji. 

Američka glumica, 31-godišnja Blake Lively i 42-godišnji glumac, Ryan Reynolds, u sretnom su braku gotovo sedam godina, a da slavni par očekuje treće dijete, otkrili su početkom svibnja ove godine na premijeri filma 'Pokemon: Detective Pikacku' u New Yorku. Naime, zgodna Blake se pojavila na događaju u dugoj žutoj haljini koja je otkrila trudnički trbuh, a braci ili seki se posebno vesele četverogodišnja James i dvogodišnja Inez.

Treći put je trudna i manekenka Bar Refaeli koja je prije nekoliko tjedana potvrdila kako sa suprugom, biznismenom Adijem Ezrom, nakon dvogodišnje Liv i jednogodišnje Elle, čeka svoje treće dijete. Sretnu vijest objavila je putem zabavnog videa na svom Instagramu i tako oduševila svojih gotovo tri milijuna pratitelja.

Kako čeka svoje drugo dijete, ne skriva ni britanska glumica Keira Knightley, koja se početko svibnja ove godine pojavila u Parizu na cocktail zabavi u organizaciji modne kuće Chanel gdje joj se ispod svilene haljine vidno nazirao trudnički trbuščić. Glumica i suprug James Righton već su ponosni roditelji četverogodišnje kćerkice Edie. 

Prvo zajedničko dijete stiže i u obitelj američke manekenke i starlete, 35-godišnje Amber Rose i dečka Alexandera Edwardsa. Nakon šestogodišnjeg sinčića, Sebastiana Taylora, kojeg ima iz trogodišnjeg braka s reperom Wiz Khalifom, Amber će uskoro roditi još jednog dječaka, a par ne skriva sreću zbog skorašnjeg dolaska prinove.

U ulozi majke ove će se godine ostvariti i američka glumica i model, 32-godišnja Shannon Ashley 'Shay' Mitchell, koja očekuje svoje prvo dijete s dečkom Matteom Babelom. Zvijezda serije 'Slatke male lažljivice', sretnu je vijest otkrila u objavi na svom Instagram profilu, a nekoliko dana kasnije je obznanila i kako je riječ o djevojčici. 

Majka će ubrzo postati i zvijezda hvaljene serije 'Breaking Bad', 37-godišnja glumica Krysten Ritter, koja je prvu trudnoću otkrila pojavivši se na 91. godišnjoj dodjeli Oscara sa zaobljenim trbuhom. U dugoj čipkastoj haljini glumica je blistala od sreće na crvenom tepihu uz svog dečka Adama Granduciela, gitarista grupe ´The war on drugs.`, s kojime je u vezi od 2014. godine. 

Da je broj tri za nju zaista sretan, svjedoči i manekenka Miranda Kerr, nekadašnji 'Anđeo' brenda 'Victoria`s secret', koja je u ožujku ove godine otkrila kako je ponovno trudna, u manje od godinu dana nakon rođenja drugog sina Harta. Iako iz braka s glumcem Orlandom Bloomom ima sedmogodišnjeg sina Flinna, Mirandi i osnivaču aplikacije Snapchat, milijunašu Evanu Spiegelu, nakon jednogodišnjeg sinčića Harta, ovo je drugo zajedničko dijete.