Protekle subote hrvatski reprezentativac, Vedran Ćorluka i domaća glazbenica Franka Batelić, svoju su ljubav okrunili brakom na svečanoj ceremoniji koja se održala u Istri, a proslava njihovog najvažnijeg dana trajala je do ranih jutarnjih sati.

Ipak, kao što to često biva, sve što je lijepo kratko traje, pa je njihov bajkoviti vikend završio tužnom viješću. Naime, novopečeni bračni par neće se zaputiti na medeni mjesec zbog Vedranovih obveza prema njegovom nogometnom klubu.

'Žao mi je Franka, ništa od medenog mjeseca. Od sutra, nazad na posao. Moskva, stižem', napisao je Vedran pored fotografije koju je objavio na Instagramu, a na kojoj pozira sjedeći u zrakoplovu zbog klupskih obaveza. Inače, Vedran je igrač moskovskog Lokomotiva, a vjenčanje s Frankom održalo se tijekom njegovog posljednjeg slobodnog vikenda prije povratka na posao.

Prisjetimo se, nakon romantične svadbene ceremonije koja se održala u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti, gdje su hrvatski reprezentativac, Vedran Ćorluka i njegova odabranica, domaća glazbenica Franka Batelić, jedno drugome izrekli vječne zavjete i tako svoju ljubav okrunili brakom, svadbena povorka se uputila prema luksuznom imanju Meneghetti, gdje je do jutarnjih sati trajala proslava njihovog najvažnijeg dana.