Marica Kostelić, majka Janice, posjetila je jutros svoju kći i unuče, malenog Oskara. Naša najtrofejnija skijašica svoje je prvo dijete na svijet donijela jučer u Zagrebu, u Petrovoj bolnici. Proslavljena sportašica carskim rezom rodila je u prijepodnevnim satima prvog dana nove godine, doznali smo jučer ekskluzivno od izvora bliskih obitelji.

Par sati nakon mame Marice, Janici je u posjetu u bolnicu stigao brat Ivica sa suprugom Elin. S velikim buketom cvijeća u rukama, i osmjesima od uha do uha, bračni par Kostelić nije krio oduševljenje što su njihovi sinovi, Leon i Ivan, dobili bratića.
Baka Marica, Ivica i Elin posjetili malenog Oskara
Igor Kralj 
Kako smo nedavno doznali Janica, koja nakon sportske karijere danas radi kao tajnica Središnjeg državnog ureda za šport, iznimno se veseli novom životnom poglavlju. Tijekom turdnoće osjećala se odlično pa je radila što je dulje mogla.  'Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru ' kratko nam je tada rekla 36-godišnja Janica.