Omiljeni i po mnogima najatraktivniji turski glumačko-bračni par, Burak Özçivit i Fahriye Evcen, 13. su travnja ove godine postali ponosni roditelji sinčića kojemu su, još prije rođenja, odabrali ime Karan. Iako je 34-godišnjak vješto skrivao malenog, nešto više od dva mjeseca nakon Karanovog rođenja, glumac je odlučio s mnogobrojnim obožavateljima podijeliti prvu fotografiju dvomjesečnog dječaka. 

'Sin', napisao je kratko Bali-beg ispod fotografije na kojoj se vidi stisnuta šaka malenog Karana. Neodoljiva fotografija tate i sina u kratkom je vremenu skupila mnoštvo 'lajkova' i komentara oduševljenih obožavatelja koji su posljednja dva mjeseca čekali da vide sinčića omiljenog im para. Također, istu fotografiju objavila je i 33-godišnja Fahriye, čestitajući tako ponosnom suprugu njegov prvi 'Dan očeva'. 

Podsjetimo, Burak i Fahriye dugo su od medija krili vijest o njezinoj trudnoći, no nakon što su se potvrdila nagađanja par nije mogao prestati skrivati sreću.  Bali beg je, kao pravi gospodin, tijekom porođaja bio uz svoju odabranicu, a sina, koji je na svijet došao ranije nego što je očekivano jer je službeni termin bio 20. travnja, ponosni su roditelji dočekali sa suzama radosnicama.