Zgodni turski glumac Burak Özçivit, poznatiji kao dominantni zavodnik Bali-beg u turskoj seriji 'Sulejman veličastveni', na društvenim mrežama hvali se putovanjem u Afriku na kojem uživa sa svojom suprugom Fahriye Evcen. Nakon što su se smirile glasine oko potencijalnog razvoda poznatog para, odlučili su se na relaksaciju i obnavljanje strasti putovanjem u južnu Afriku.

Sudeći po fotografijama koje lijepa Fahriye objavljuje na svom Instagramu, možemo suditi da par zaista uživa u svim čarima koje Afrika pruža. Osim što istražuju sve ljepote šarenog Cape Towna idealnog za Fahriyin Instagram feed, opuštaju se u rezervatima životinja mazeći usnulog leoparda, otkrivaju skrivene plaže i uživaju u zabavnom parku. Iako je početkom ožujka bilo spekulacija o aferi s kolegicom i rumunjskom pjevačicom Innom, čini se kako je Fahriyin ipak prešla preko svega i dokazala cijelom svijetu da krize nije ni bilo.

Par je imao bajkovito i raskošno vjenčanje u Istanbulu u travnju 2017., nakon čega su požurili na medeni mjesec na Maldive, a danas uživaju na novim putovanjima