Iako je opet podigao prašinu demantijem glasina o razvodu, turski glumac Özcan Deniz, ne prestaje puniti novinske stupce. Titulu nepopravljivog zavodnika potvrdile su i glasine o tome kako ga još nije preboljela Fahriye Evcen, sadašnja supruga Buraka Ozcitiva, domaćoj publici poznatijeg kao Bali-beg, prenosi Glossy.rs. 

Fahriye je u braku s Burakom još od 2017. godine, te trenutno čekaju sina. Ni Fahriye ni Burak nisu se očitovali o ovim optužbama, te svoj privatni život drže ispod radara medija. Za to vrijeme Özcan, 47-godišnji glumac, na glasu je po tome da za djevojke obično bira one barem upola mlađe od njega, a s 32-godišnjom glumicom Fahriye prekinuo je puno prije nego što je napunila 30. 

Podsjetimo, prema navodnim tvrdnjama izvora bliskih paru koje su prenijeli mediji, markantnog glumca je, nakon godinu dana braka sa 20 godina mlađom suprugom, u kojem je dobio i sina Kuzeya, počelo smetati što Feyze nekontrolirano rasipa novac. Navodno joj je morao zatvoriti račune, oduzeti kartice i dati joj samo jednu koju može izravno kontrolirati, što ju je jako naljutilo. 

Ozcan je nakon demantija razvoda zaključio da su ipak prebrodili krizu i shvatili da im je prioritet njihov sin. Glumac je priznao kako je jedva čekao dobiti dijete: 'Imati potomka najveće je dostignuće. Moj mi je sin rješenje za sve tmurne dane i probleme. Jedva čekam da počne govoriti i trčkarati pa da budemo glavni u parku. On je sada smisao moga života'.