Domaća blogerica, 28-godišnja Ella Dvornik, često na svojim društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, a obožavateljima su svakako najzanimljiviji oni s malenom Balie, jednogodišnjom kćerkicom koju je dobila iz dugogodišnje veze s suprugom Charlesom Pearceom. Malena je prava zvijezda maminog Instagrama, a da već sada zna pokazati mišljenje jasno je dala do znanja u posljednjem videu. 

Naime, malena je prije nekoliko dana krenula u Montessori dječji vrtić Srčeko, a Ella se pohvalila videosnimkom prije polaska u kojoj jednogodišnja Balie uzbuđeno hoda po stanu, nestrpljivo čekajući odlazak u vrtić.

Također, Ellina mama, 51-godišnja Danijela Dvornik, se isto tako pohvalila unučicom koja je krenula u vrtić naglasivši koliko je malena uzbuđena zbog velike promjene u životu. 'Došla mi je u goste nakon vrtića. Obožava ići u vrtić i nije baš sretna kad se dođe po nju. Viče: ne, ne, ne.. ', objasnila je Danijela ispod fotografije na kojoj pozira s Balie. 

Podsjećamo, nedavno se Danijela požalila i što malena radi kada baka ne gleda. 'Uigrani tandem. Piki jede i malo joj hrane padne na pod, ali tu je Obama koja sve to pokupi', napisala je Danijela pored fotografije unučice koja sjedi u hranilici i jede, dok kujica Obama strpljivo čeka priliku da se zasladi Balienim ostatcima.