Domaća kazališna, filmska i televizijska glumica, 48-godišnja Barbara Vicković, koju trenutno gledamo u seriji 'Na granici' Nove TV, na svom Instagram profilu je objavila niz fotografija na kojima je izgledom oduševila svoje obožavatelje. 'Tu sam. Razmišljam o slobodi i o tome je li ok u kasnim četrdesetima nositi minicu. Nisam pitala, samo razmišljam', napisala je uz jednu te smo je kontaktirali kako bi doznali što je za nju neukusno odjenuti u određenoj životnoj dobi.

'Ne mislim da je ništa neukusno ako žena zna nositi to što je odjenula. Znate kako se kaže, ne sudi čovjeka po frizuri, tako je i to. Nešto može nekome biti iznimno lijepo, a ako žena ne zna nositi, onda se to niti ne vidi. Isto mislim i za muškarce', rekla je za Story.hr.

'Ako se žena dobro osjeća u onome što nosi, čak i u njenim šezdesetima, onda to nije neukusno. Posebno je to vidljivo vani, primjerice, kada otputujem, na ulicama gradova vidim zaista različite odjevne kombinacije i recimo, u susjednoj Italiji se ne gleda koliko žena ima godina i nosi li minice. Ne bih htjela suditi, ali možda je naša sredina konzervativnija pa se tako gleda', dodala je. 

Ističe kako ona zagovara da se čovjek ponaša u skladu sa svojim godinama. 'Ja sam u svojim kasnim četrdesetima i ne želim se uspoređivati s mlađima od mene. Lijepo je vidjeti osobu u skladu, a ja dopuštam svima osobnu slobodu i da uživaju u onome što nose', govori.

Što se tiče muškarca, objašnjava nam kako joj je lijepo vidjeti starijeg muškarca u mladenačkom i casual izdanju, ali isto tako i mlađeg muškarca u odijelu. 'Sve je to širok pojam, široka lepeza poimanja stvari i mode', zaključuje.